Wat eten we vandaag ?
-
- Moderator
- Berichten: 560
- Lid geworden op: 07-02-2012 17:44
oh lekker MaJo ! dat hadden wij gisteren ....
Vandaag heb ik op 't werk mijn buik weer (extra) dik en rond gegeten met nog altijd taart voor mijn verjaardag .... en daarna nog een paar hapjes spinazie met aardappelen en worst hier thuis .... met nog wat lekkere paaseitjes er achter aan ...
En voor morgen staat er spaghetti op de menu
Vandaag heb ik op 't werk mijn buik weer (extra) dik en rond gegeten met nog altijd taart voor mijn verjaardag .... en daarna nog een paar hapjes spinazie met aardappelen en worst hier thuis .... met nog wat lekkere paaseitjes er achter aan ...
En voor morgen staat er spaghetti op de menu
Het leven is als een regenboog: Je hebt de zon én de regen nodig om de kleuren te kunnen zien.
-
- Berichten: 266
- Lid geworden op: 03-03-2012 15:01
jaaaaaaaaa en die rijst-schotel heb ik gisteravond gemaakt en smaakte voortreffelijk weer en tot mijn grote vreugde heeft pubermans er ook 3 stukken van gegeten, wel de paprika eruit zitten peuren maar goed er zal ook wel een deel wel binnengekomen zijn mag ik hopen...
vanavond denk ik een zelfgemaakt lasagne met veel groenten mmmmmmmmmmmmmmmmmm
vanavond denk ik een zelfgemaakt lasagne met veel groenten mmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
- Berichten: 1068
- Lid geworden op: 12-02-2012 11:42
[color=cyan]vandaag heerlijk recept wat ik al tijdje heb van een romige Italiaanse risotto met ham (in dit geval heb ik vegetarische spekreepjes gebruikt) met hele zak italiaanse groenten en ui met zwartepeper en pittige peperoncini...mmmmm en Grana Padano erop...erbij veldsla met komkommer en uitje...mmmmmmmm[/color]
-
- Berichten: 1068
- Lid geworden op: 12-02-2012 11:42
Gisteren Asperges gekocht,die ik straks ga klaarmaken met krieltjes,gekookt ei en achterham en saus.
Daar doe ik mijn man een heel groot plezier mee,en ik lust ze zelf ook graag.
Ik heb ze voor het eerst gegeten toen ik een wekend weg was,in Limburg met een toenmalige vriendin.
Nu staan ze als ze verkrijgbaar zijn,regelmatig op het menu.
Daar doe ik mijn man een heel groot plezier mee,en ik lust ze zelf ook graag.
Ik heb ze voor het eerst gegeten toen ik een wekend weg was,in Limburg met een toenmalige vriendin.
Nu staan ze als ze verkrijgbaar zijn,regelmatig op het menu.
Vertrouw jezelf. Je weet veel meer dan je denkt te weten.
Benjamin Spock
Benjamin Spock