Voorwaarden voor gebruik van deze site.

Plaats reactie
Bubbels
Grote Bazin
Berichten: 2312
Lid geworden op: 07-02-2012 11:56

Voorwaarden voor gebruik van deze site.

Bericht door Bubbels » 10-02-2012 21:09

Om toegang te krijgen tot alle topics van Let it be, dient aan een aantal voorwaarden te worden voldaan.

Een eerste stap hierbij is het registreren. Na je registratie, kan je je profiel aanvullen en heb je automatisch toegang tot een aantal algemene topics die voor iedereen open zijn.

Om onze leden een gevoel van veiligheid te garanderen en om andere misbruiken van dit forum tegen te gaan, vragen wij om daarna telefonisch contact op te nemen met het forumbeheer. Je kan een pm naar de moderator of de beheerster sturen om daarvoor een afspraak te maken.
Na een korte telefonische kennismaking, wordt een verdere toegang tot alle besloten topics verleend.

Als laatste stap, voordat je volwaardig deel kan gaan uitmaken van de ledengroep, verwachten wij van jou, dat je je eerst eventjes kort voorstelt in de voorsteltopic. Op die manier krijgen onze leden een idee van wie zich bij onze groep komt aansluiten en kan jij zelf ook sneller opgenomen worden in de groep.

Verder verwachten wij van al onze leden, dat zij op regelmatige basis iets van zich laten horen op het forum. Leden die alleen maar lezen, maar die niet actief bijdragen aan het forum, hebben geen toegevoegde waarde en zullen na [b]1 maand uit[/b] de vaste kerngroep verwijderd worden.
Deze leden blijven wel nog lid, maar hebben terug dezelfde beperkte toegang op het forum als in de beginfase. Wanneer deze leden aangeven terug actief te willen worden, worden ze alsnog weer opgenomen in de kerngroep.
Leden die[b] 3 maanden helemaal niet gepost[/b] hebben, worden zonder tegenbericht, verwijderd van deze site.

Op dit forum willen wij bepaalde gedragscodes hanteren, zoals je die in het dagelijkse leven ook hebt. Wij vragen daarom om respectvol met elkaar en met alle verschillende meningen om te gaan. Kwetsende berichten of andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan.

Het plaatsen van aanstootgevende teksten en/of plaatjes wordt niet getolereerd. Wij willen hier ook geen spam zien verschijnen ! Wanneer deze regels overtreden worden, behouden de beheerster en de moderator zich het recht om bepaalde berichten te verwijderen. Bij het vaststellen van meerdere inbreuken door dezelfde persoon, zal het betreffende lid eerst gewaarschuwd worden en zo nodig geband worden.

Het forumbeheer heeft ten alle tijde het recht om berichten te verwijderen, te bewerken, te verplaatsen, of om onderwerpen te sluiten op het moment dat dit passend is.

Het forumbeheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van de leden van dit forum. Ieder lid is zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van haar berichten !